Velkommen til vores verden

Her på siden er vi vilde med tegneserier, mangategneserier, tegnefilm og alt det, der hører med dertil. Derfor kan du læse om netop de emner, når du deltager i en ægte comic party fest.

Hvorfor elsker vi comics?

Tegneserier, mangategneserier og tegnefilm er alle sammen fantastiske i og med, at de giver mulighed for at leve sig helt ind i et andet univers.

Måske har du en dårlig dag, og hvis du vil vende om på det, kan du læse en god tegneserie og få det bedre med det samme. Det er i hvert fald sådan, vi har det, og derfor har vi skabt denne hjemmeside.

Billeder siger mere end 1000 ord

Vi foretrækker tegneserier frem for bøger. Der er intet galt i at læse bøger, men vi er vilde med tegneserier, da billeder siger mere end 1000 ord. Sprog er ikke en barriere, når det kommer til at læse gode tegneserier, og derfor er vi vilde med dem.

Find din vej frem til de bedste comics

Her på siden vil du ikke kun kunne læse om hvilke tegneserier, der er de bedste comics. Du vil også kunne læse om, hvordan du finder din vej frem til de bedste comics, så du hurtigt kan sidde med dem derhjemme. Du kan læse om forskellige webshops og butikker, hvor du kan købe tegneserier fra ind- og udland.

Start din egen tegneserie

Har du nogensinde overvejet at skabe din egen tegneserie? Her på siden kan du også læse om, hvordan du kan komme i gang med at lave tegneserier eller mangategneserier.

Hvem ved? Måske kan du endda ende op med at blive til en kendt tegneserieforfatter, hvis det er det, som du går og drømmer om. Det er sjovt at skrive og at være kreativ, og der er masser af måder at komme i gang både online og offline.