Tanto Cuore Grundsættet

Tanto Cuore er et deck-building spil for 2 til 4 spiller som kun Japan kan lave dem, inspireret af hitspillet Dominion.

I spillet tager spillerne rollen som Herren (eller Fruen) i huset, og skal ansætte maids og sætte dem i arbejde, mens de løbende opbygger deres staff. Når spillet slutter er vinderen den som har været bedst til at opbygge deres staff og derved opnå flest Victory points.

Et fluffy og nuttet illustreret spil, af nogle af de største japanske manga kunstnere, som f.eks. KEI (designeren af Hatsune Miku) og 七瀬葵 (Nanase Aoi), fordelt på over 280 spillekort.

Overraskende nok (eller måske ikke), så dækker overfladen over en meget strategisk og intens spiloplevelse, hvor du konstant holder øje med hvad de andre spiller vælger at gøre, prøver at huske hvilke maids du allerede har hyret og forsøger strategisk at opbygge dit staff så det opnå maksimal effektivitet, mens du samtidig forsøger at undgå at dine maids får dårlige vaner og sygdomme.

Det perfekte tidsfordriv mens du venter på det næste event til et con, og der ikke lige er noget spændende i anime biografen.

Alle kort og regler er med engelsk tekst.

Spillet kan lige nu pre-orders med levering senest den 20. marts, og vi trækker først betalingen når dit spil bliver sendt med posten.
Alle der pre-order senest den 6. marts får også et promo-kort gratis med i købet!

Antal spillere: 2-4
Tid for et spil: 30-60 minutter
Anbefalet alder: 12+

[cc_facebook_like]

Price: 350,00 DKK

Levering:40,00 DKK

Loading Opdaterer kurv…

Tanto Cuore – “Expanding the House” udvidelsen

Har du allerede Tanto Cuore grundsættet, og er du klar til at få endnu mere ud af dit spil?

Så introducerer “Expanding the House” over 200 nye maid kort, illustreret af nogle af de største manga kunstnere i Japan, og den nye “house building” mekanik, som udvider spillets strategiske muligheder. Alle de nye kort og den nye spilmekanik er 100 % kompatible med grundsættet, så du kan mikse sættene sammen for en helt ny spiloplevelse.

Udvidelsen kan spilles alene uden grundsættet, eller kombineres med grundsættet og give mulighed for at op til 6 spillere kan udfordre hinanden i Tanto Cuore!

Anbefales til spillere der allerede har grundsættet.
Antal spillere: 2-4
Tid for et spil: 30-60 minutter
Anbefalet alder: 12+

[cc_facebook_like]

Price: 350,00 DKK

Levering:40,00 DKK

Loading Opdaterer kurv…