Alpha Entertainment kan, som en ny ting, tilbyde at afholde manga- og tegneserieworkshops på biblioteker og institutioner for børn og unge.

Alpha Entertainment står bag manga- og tegneseriebladet Comic Party, som har serier fra flere talentfulde, danske tegnere. Med deres hjælp vil vi kunne lave workshops til alle, lige fra nybegyndere, eksempelvis med fokus på kroppens opbygning, til øvede tegnere, som kan få finpudset deres tegneteknik, og til de øvede kan redaktøren også komme ud og give indblik i hvordan man går fra tegning og idé, til en færdig historie.

Ved mangaworkshoppen får deltagerne konstruktivt feedback, som de så kan tage med sig og arbejde videre med på egen hånd der fra.

Følgende er eksempler på workshops som Alpha Entertainment kan tilbyde:

Begynder manga-kursus.

Her vil deltagerne lære de basale tegnefærdigheder indenfor manga/tegneserier, såsom anatomi, forskellige stilarter når der skal tegnes ansigter, bevægelse og ansigtsudtryk, så der ikke er nogen tvivl om figurens humør.

Kursus for de øvede manga tegnere.

Dette kursus er for dem som kan tegne og gerne vil tage det et skridt videre. Kurset vil komme ind på emner som for eksempel karakter design, hvor deltagerne vil lære hvordan man bygger en figur op fra bunden, med krop, hår, tøjstil m.m. Andre emner der tages op er: farveteori, tilgang til planlægning og udførelse af illustrationer.

Et kursus i Storytelling og tegneserie fortællerteknik

Her vil fokuset være på at lære, hvordan du kan lave din egen tegneserie.  Deltagerne vil lære hvordan man bedst sætter en tegneserie/manga op i rammerne, i den rigtige rækkefølge og størrelse. Man vil også lære mange forskellige virkemidler, såsom ekspressiv brug af skrifttype, timing af hvor man stoppe et handlingsforløb på en side for at give den bedste spænding, og hvordan læserens øjne kan guides så ens manga blive læst rigtigt.
Dette kursus kan kombineres både med begynder og øvet kursus, og kan laves til et weekend forløb, som afsluttes med at deltagerne laver deres egen manga og får løbende feedback, hvorefter det hele samles i en mini antologi, som de får tilsendt.

Alle kurser kan som udgangspunkt afholdes for op til 20~25 deltager, fra alderen 9 og opefter.

Hvis I er interesseret, så kontakt os på:

Mail: trieu@comicparty.dk
Telefon: 53 62 58 52

 1. Anne Marie ploug says:

  Hvilke pris niveau vil et kursus for begynder ligge?

  Tænker på det i forhold til en 3. Klasse på 20 elever.
  I København

  All the Best
  Anne Marie

  • Trieu says:

   Hej Anne Marie

   Det kommer an på hvad der ønskes ud af kurset.
   For eksempel om det blot er nogle timer i billedkunst, eller om det er et længere forløb fordelt over flere dage.

   Jeg tillader mig lige at sende dig en mail for at spørge mere ind til hvad det er du leder efter, så vi kan finde en løsning der passe til dig :3

   Med Venlig Hilsen
   Trieu

 2. Kenny Wikke says:

  Hej Trieu, bliver nød til at spørge om noget, jeg er 18 år gammel og vil gerne tegne manga, men er det forsent at starte? Hvis ikke, er der nogen kurser i Odense?
  Med venlig hilsen Kenny Wikke :)

 3. Karsten Andersen says:

  Hej
  Jeg har en datter på 13 år som er “bidt” af en gal Manga. Hun læser, tegner og går i Manga cost play kostymer. Hun tegner ret godt, men vil gerne lære noget mere… Har I nogle Manga kurser eller kontakter i Nordsjælland / København?
  M.v.h.
  Karsten

Skriv et svar