tegneren sidder i nuværende øjeblik med knap halvdelen af tegneserien færdig, og knap 5 dage tilbage til deadline. der kommer nok ikke til at blive sovet så meget….

Alligevel skriver jeg lige et blokindlæg. Har blækket 5 af siderne, som jeg pt. farvelægger, da der kommer til at være farvedlagte sider i næste nummer. vil dog kun lige dele et par sider blæk med jer:

Her er så et little resume, som fordyber en smile hvad der sker i den sidste del af kapittlet:

Seamus har glemt alt om, hvor Asta befinder sig, men ved dog at hendes mission er mere eller mindre forbudt, hvilket får agent butterfly, Seamus’ søster Selma, til at eksplodere. Alt imens finder Asta og Lockbell en form for underjordisk hule, som indeholder en stor ledetråd til indgangen til det glemte urrige….

Som ekstra i denne blog, som skrives sent om natten, vil jeg bare takke for den support, som serien har fået via. det seneste spørgeskema. At noget, der er tegnet så hurtigt fra min side, rent faktisk falder i god jord er mig en stor ære, og er noget af det drive, som siger til mig at jeg nok skal nå at lave 22 sider + en illustration til på onsdag.

Dog en min ekstra-ekstra: work-in-progress farvelægning af side 1!:

At farvelægge med digitale medier er over hovedt ikke min styrke, men man skal jo lære noget hen af vejen, ikke?

Det var alt for denne gang – undskyld manglen af underholdning, men skriver dette kl. halv 1 om natten. Forhåbentligt kan i bruge det til noget ~ ^^

Hilsen Maria Simone

Skriv et svar