[cc_facebook_like]

Velkommen til denne uges indlæg i “Søndagens Anime Streaming”. Skrevet af vores praktikant Mads, som vil anbefale den korte serie “Yuru Yuri”

Pigen Akari Akaza er lige begyndt i highschool med vennerne Toshino Kyoko og Yui Funami. Allerede fra første dag opdager hun dog at ingen i hendes omgangskreds er særligt interesseret i skolen, men mere i de små klubber man kan melde sig til rundt omkring. Akari bliver hentet ind til “The Amuzement Club”, der ikke er registreret af skolen, og som har taget te klubbens tomme opholdssted.

Serien er en typisk “cute girl doing cute things” serie, af et par piger der går i skole, taler med vennerne, og så videre. Den har en del nuttede yuri (som titlen så pænt antyder), men det er dog mest humoren der er fokus på.

Resten af serien kan gratis ses her på crunchyroll

Du kan også se den i højt kvalitet, uden reklamer, hvis du skriver dig op til et medlemsskab. og hvis du gør det det gennem Comic Party så kan du få en hel måned gratis prøve periode først, for at se om det er noget for dig www.crunchyroll.com/comicparty :D

[cc_facebook_like]

Skriv et svar