[cc_facebook_like]

Skip Beat! følger Kyoko Mogami, En livlig, glad og stædig pige som vil være stjerne!

Det starte ellers ikke let for hende. Hendes hjerte der bliver knust, efter at have været tro mod sin kæreste gennem hele sit liv, og har været så dybt forelsket i ham, at hun kun så på de gode ting ved ham, og ignoredede alt det dårlige. Men pludselig en dag da hun finder ham med en anden pige, går det op for hende hvor selvoptaget og ligeglad han er med hende. Kyoko er rasende og ulykkelig på samme tid, hun vil have hævn! Og hvis hendes x-kæreste virkelig holder så meget af sin rigdom og berømmelse, hvad ville så være en bedre hævn end at tage det hele fra ham? Kyoko vil være en stjerne! Hun vil være større end Shotaro Fuwa.

Hvad der lyder som et shoujo drama, vise sig at være en af de mest morsomme animerede komedie serie, ikke mindst takket være Kyokos personlighed og gå på mod når hun I sin kamp efter berømmelse, bliver udsat for at skulle tage sig af nævenyttige divaer, fjollede kyllinge kostumer (it makes sense in context >.>), og en masse andet, midt i sine forvirrede følelser, og  kæmpe humør svingninger, over for den flotte pige charmør og skuespiller, Ren Tsuruga, som arbejder i det samme firma som Kyoko.

Du kan se den i højt kvalitet, uden reklamer, hvis du skriver dig op til et medlemsskab. og hvis du gør det det gennem Comic Party så kan du få en hel måned gratis prøve periode først, for at se om det er noget for dig www.crunchyroll.com/comicparty

[cc_facebook_like]

Skriv et svar