[cc_facebook_like]

I flere år har menneske dumpede deres affald i havet, og nu tag havet hævn!
I form af en lille pige med tentakel hår der starte med at invaderes en restaurant ved stranden og ende med i sted for at blive tvunget til at arbejde der for at reparere skaderne, og den blive kun mere underlig derfra…

 

Således starter Shinryaku Ika Musume, Silly slice-of-life komedie anime’en der følger Ika Musume (direkte oversat til Squid girl), de personligheder hun møder på vejen og hendes mere eller mindre (for det meste mindre) succesfulde plot på at erober overflade verden, tit med sig selv som den største hindring.

Dette er ikke dybt plot, eller hjerteskærende romance, til gengæld giver det masse af tid det som serien er god til. En hyggelige og underholdende pause i hverdagen, til når man bare vil kobler af og grine sammen med den mest elskværdige eroberer fra havet.

Resten af serien kan gratis ses på crunchyroll

Du kan også se den i højt kvalitet, uden reklamer, hvis du skriver dig op til et medlemsskab. og hvis du gør det det gennem Comic Party så kan du få en hel måned gratis prøve periode først, for at se om det er noget for dig: http://www.crunchyroll.com/comicparty :3

Husk at du også har en mulighed for at vinde et helt års medlemskab til crunchyroll, ved at sende ind dine anmeldelse af serie som du vil anbefale på crunchyroll.

[cc_facebook_like]

Skriv et svar