“Okay… I’ll get right on it!” Miss Monochromes manager, Maneo, gør alt, hvad der står i hans magt for at følge Monochromes ønsker om at blive en populær idol!
Miss Monochrome
Miss Monochrome – “The Animation”, er en sød lille anime, udkommet i 2013. Hver epsiode varer kun 4 min. og formålet med anime’en er at oplyse folk, om denne nye søde virtuelle sanger, nemlig Monochrome!
Monochrome er skabt af seiyuu’en Horie Yui, karakteren er ikke blevet særligt populær, hvilket er basis for at denne anime er skabt. Anime’en er instrueret af Yoshiaki Iwasaki, som bl.a. har instrueret Love Hina og Hayate the Combat Butler!!.
Anime’en er målrettet alle køn og alder, da det er sådan en humoristisk og nuttet serie. Genren går ind under humor og slice of life, hvor en stor del af musik indgår.

Miss Monochrome findes altså!
Miss Monochrome drømmer om at blive en populær idol ligesom idolet Kikuko, hun finder derfor nye måder og metoder, som hun har hørt skulle gøre en til en populær idol, men desværre giver de fleste ideer bagslag! Så hvordan skal Monochrome nogensinde bliver kendt som idol, hvis hendes metoder åbenbart er helt misforstået eller går skævt?!
Hvad kan dog gøre Monochrome super populær i show business?!

Hvordan er serien?
Humoren i denne serie er essentiel. Det er fantastisk, hvordan jeg kunne grine igennem ting, som på sin vis skulle have været vigtige, men lavet så langt ude, at det skulle få en til at trække på smilebåndet alligevel. Som f.eks. en lidt tragisk scene med, hvordan Monochromes støvsuger, Ruu-chan, “dør”, men det viser sig så bare, at hun ikke har opdaget, at den bare mangler strøm.
Noget af humoren er også puns til, hvad der skete for denne karakter i virkeligheden, som at noget merchandise af hende blev populært, men ikke selve figuren.

Plottet er gennemtænkt, og der er et hovedplot som følges i alle episoderne. Hovedplottet er, at Miss Monochrome gerne vil være en populær idol, og hendes forskellige ideer og metoder til at blive det. I hver episode foregår der en ide, som Monochrome vil udføre, men desværre ender i katastrofe, misforståelse eller bare ikke rigtigt.
Hver episode er godt bygget op, og det er skønt, at sådan en ren linje af plottet i fire minutter bliver ført helt til døren. Dog sker der nogle vildt skøre ting i få episoder, som ikke helt har med hovedplottet at gøre.

Musikken i denne serie er vigtig, mest fordi Monochrome jo er en virtuel sanger. Vi hører meget sang fra fjernsynets idoler, og endingen er virkelig god og catchy med Monochrome som sanger. Generelt passer al musikken ind, både for at gøre det morsomt eller interessant.
Seiyuu’erne er også gode, og selvom de er få, så gør de helt klart deres job godt. Keiji Fujiwara som ligger stemme til fortælleren gør det virkelig godt – en fantastisk fortæller stemme med det helt rette toneleje!

Stilarten er sød. Monochrome er en god kontrast til den farverige verden, hun går rundt i og hendes design giver hende det virtuelle look. Hun er en robot, og det skal vi skam også vide. Moe er en vigtig del for karaktererne, specielt idolet Kikuko er super moe, og selv støvsugeren Ruu-chan forekommer nuttet!?

Karaktermæssigt er Monochrome elskværdig! Hun er en dejlig karakter med en masse fejl og mangler, hun ikke selv aner eller opdager ikke er der, hvilket gør hende nemmere at tage og føle på. Hun er en smule dum på menneskenaturens måder, men hun er en utrolig positiv robot. Hun er uheldig, og altid tæt på at komme videre i sit hovedmål, hvis ikke det var fordi, hun kommer til at kludre i det. En smule klodset kan man vel også kalde hende.

Alt i alt er denne serie noget man burde tjekke ud, hvis man føler sig lidt trist eller lige føler, man har brug for noget hurtigt anime.

Skal Miss Monochrome tjekkes ud?
Lyder Miss Monochrome – The Animation lige som den slice of life anime, du bare må se? Jamen så kan du se serien lovligt på Crunchyroll. Hvis du ønsker, at se den i højkvalitet og uden reklamer, så kan du få en gratis trial subscription (Et Premium membership) på 14 dage.

Tryk her!

Skriv et svar