“Is he going to complain? This is why I hate serving customers… I’m going to go do inventory.” Raul føler, at han overhovedet ikke er fit til at arbejde i en ‘magi butik’, men hvad skal han ellers gøre, når hans uddannelse bliver fjernet?

I Couldn’t Become a Hero, So I Reluctantly Decided to Get a Job

Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita, eller bedre kendt som Yu-shibu eller “I couldn’t Become a Hero, so I Reluctantly Decided to Get a Job”, er en serie fra 2013 på 12 episoder i alt.
Der findes en light novel til serien, plus 2 forskellige former for manga’er.
Serien går under genrene ecchi, harem, ‘fantasy’, komedie, slice of life og en smule romantik. Der forekommer ret så eksplicit ecchi i denne serie, så den er rated til 18+! Og det er med god grund folkens! Hovedsageligt appellere serien mest til det mandlige køn, men hvis man som kvinde er til ecchi, så go for it!

En næsten-helt og en næsten voksen dæmon?
Raul Chasers drøm var at blive en helt, så han var selvfølgelig ved at uddanne sig via heltetræning, men tæt på sin helte eksamen dør “the Demon Lord”, hvilket forårsager i, at eksamen bliver aflyst!
Der er ikke brug for flere helte, så helteuddannelsen går neden om og hjem. Hvad gør man så? Med sin drøm ødelagt arbejder Raul nu i en “magisk butik” i hovedstaden, hvor hans dage går med at betjene utilfredse kunder.
En dag dukker en ny part-time job ansøger op ved navn Fino, ligesom hos Raul er hendes uddannelse også fjernet, for hun er nemlig datter af den nyligt døde Demon Lord! Hvordan skal en næsten-helt kunne arbejde sammen med hans fjende, en dæmon?! Udover det, så er Fino ikke særlig god til at leve blandt mennesker, med den opdragelse hun har fået, så Raul får virkelig travlt i butikken!

Hvordan er serien?
Stilarten i serien er ret god. Farverne er klare, poppede og Rauls design er klassisk, men alligevel med et touch af “Raul”. Figurerne er ikke ens ansigtsmæssige og deres store forskel i hårfarver, og nogle tilfælde tøjdesign, gør dem nemme at kende.
Desværre virker stort set alle pigernes kroppe ens. De har alle gigantiske bryster, der hopper på unaturlige måder hele tiden, som virkelig giver serien High School of the Dead kamp til stregen. Der er kun en figur, som er fladbrystet, og jeg ville ønske, hun dukkede op noget mere.
Delen med brysterne fandt jeg ret trist, da Finos design i hættetrøjen, hvor hendes bryster er strammet ind til at være flade, var moe, “tsunderish” og ville have givet langt bedre variation i figurerne, hvis hun faktisk havde været fladbrystet. Grunden til, at der ikke er flere fladbrystede figurer, eller bare med medium bryst, er fordi serien også spiller på fanservice, grundet sin eksplicitte ecchi.

Plottet i serien er kort og nemt, der er nogle få dele, som ideen med “fantasy”, der godt kunne uddybes lidt mere. Hovedsageligt virker scenariet normalt og ligesom vores verden, bortset fra, at ‘elektronik’ kører på ‘magi’ i deres verden.
Grunden til at plottet er kort og nemt, er fordi det egentlig bare handler om hverdags livet for Raul, Fino og alle de andre i magi butikken Leon. Der sker en masse ting i butikken efter, at Fino er startet med at arbejde der, fordi hun skal oplæres. Der sker mest ulykker, fordi Fino virkelig ikke kan finde ud af, hverken at håndtere ting eller mennesker, så hvordan skulle hun dog nogensinde kunne håndtere kunder?!
Personligt fandt jeg ikke plottet særligt fascinerende, da det spiller meget på harem-delen og ecchi, hvilket kan for de fleste få serien til at virke cliché. Der var dog også nogle eksplicitte ecchi dele, hvor jeg fandt det ret cheesy, hvilket helt klart er fordi, jeg ikke bryder mig vildt om eksplicit ecchi.

Musikken er okay, der er ikke så meget at komme efter i den del, da der ikke er noget særlig mindeværdigt ved den. Til gengæld er stemmeskuespillerne gode, og der er ingen af figurernes stemmer, som føles umulige at høre på. De er alle sammen smooth og Rauls tanker, bliver fremført på en rigtig god måde. Finos klassiske hånefuld latter er også virkelig god, den får en til at grine hver gang!

Karaktermæssigt er Fino en klassisk tsundere, samtidig med, at hun er en person, der ønsker at gøre sit bedste. At det stort set altid ender i noget kaos, er så bare grundet hendes dæmoniske opdragelse.
Heldigvis vokser Fino som person i denne serie, og hun lærer at tage mere ansvar, som tiden går. Desuden er hun en god karakter til at give rimelig god humor til serien med hendes uvidenhed i menneske verdenen.
Raul er en kontrast til hende, og det er godt, at han er hovedpersonen med nogle issues inde for at være en “out-date” helt.
Alle de andre figurer er unikke af personlighed på deres egen måde, men nogle af dem har desværre kun en funktion til at være “pretty boobs” og fanservice materiale, fordi de er mindre karakterer.

Alt i alt ville jeg anbefale serien til folk, der er 18+ som holder af harem og eksplicit ecchi.

Skal Yu-shibu tjekkes ud?
Lyder I couldn’t Become a Hero, so I Reluctantly Decided to Get a Job lige som den ecchi anime, du bare må se? Jamen så kan du se serien lovligt på Crunchyroll. Hvis du ønsker, at se den i højkvalitet og uden reklamer, så kan du få en gratis trial subscription (Et Premium membership) på 14 dage.

Tryk her!

Skriv et svar