Genstart!
Så er Søndagens Anime Streaming tilbage! Se frem til anime og underholdning med ren samvittighed, sådan som vi bedst kan lide det =D

Skriv endelig kommentarer til ugens valg. Er I enige, uenige, blev I overrasket?

Folktales from Japan[cc_facebook_like]
Denne uge starter vi op med noget lidt mere seriøst, men dog stadig ganske underholdende; Folktales from Japan. Den bedste måde at lære om noget, må være at se det som anime, i min mening!

Hvorfor kunne det være noget for dig:
Hvis du er en af dem der efterhånden set en del anime, læst en del manga, så er du måske begyndt at interessere dig for mere end bare Japanernes unikke stil. Som for eksempel deres traditionelle kultur?

”Folktales from Japan” er en anime der giver et indblik i den verden og de forestillinger, der fandtes århundrede siden i Japan. Der er triste ting og glade ting, og historiernes moraler siger meget om det samfund de trivedes i. Samtidig er der ting der minder om de eventyr vi kender til, såsom fabeldyr og mennesker på størrelse med tommelfingre.

Hver episode har 3 små historier, med fine tips til hvad man skal gøre for at opnå guddommelig belønning og hvad man bestemt ikke skal gøre, hvis ikke man vil ende med lort i hovedet =P

Udover det er det japanske simpelt, så det er en glimrende serie at teste sine japansk kundskaber med!

Crunchyroll
Som altid vil vi gøre opmærksom på Crunchyrolls gratis trial subscription, hvor man får 14 dages Premium membership. Det er let som en leg, bare følg dette link til Crunchyroll, så er du godt på vej mod gratis, lovlig anime, uden reklamer og i høj kvalitet!
[cc_facebook_like]

Skriv et svar