En til fyrene!
I denne uges Søndagens Anime Streaming ser vi lidt nærmere på den actionprægede anime, Demon King Daimao. Den tiltaler nok mest fyre, men hvis du kan lide harem serier og pantyshots, så lad endelig ikke et manglede y-kromosom holde dig tilbage!

Demon King Daimao

Hvad handler den så om?
Demon King Daimao handler om drengen Akuto Sai, som netop skal til at begynde på Constant Magic Academy. Et vigtigt skridt mod hans drøm om at blive High Priest. Det første eleverne skal igennem når de ankommer til skolen, er et møde med et digitalt væsen der både måler deres fysiske tilstand og forudsiger deres fremtidige profession. Tænkt hvis bare det var så let i virkeligheden, hva’?

Stik imod al forventning, får Akuto at vide, at hans fremtidige job er Demon Lord! Ikke alene er det fuldstændig modsat af hans drømme og idealer, stort set alle på skolen begynder at frygte ham. Akutos eneste trøst ser ud til at komme fra hans lærer, der entusiastisk lover at genoplive ham som undead hvis han skulle blive dræbt eller drevet til selvmord. Betryggende…

Som altid i sådanne serier er der intet der lykkes for den ellers venlige og godmodige dreng, der hurtigt blevet omgivet af fjender, venner, eksplosioner og halvnøgne piger!

Demon King Daimao

Se den på Crunchyroll!


Beklager mangel på direkte afspilning her, det var ikke muligt for denne serie, men derfor vil vi stadig gerne anbefale den!

Crunchyroll
Se den på Crunchyroll gratis, og husk deres gratis trial subscription, hvor man får 14 dages Premium membership! Bare følg dette link til Crunchyroll, så er du godt på vej mod gratis, lovlig anime, uden reklamer og i høj kvalitet!

Skriv et svar