“Anyway, this time, a mere house arrest will not suffice!” efter at katte guden Mayu har lavet en unode for meget, synes hendes mor, at en husarrest ikke længere er nok, så Mayu bliver forvist fra Takamagahara!

Cat God


Cat God
eller som den hedder på japansk, Nekogami Yaoyorozu, er en af de anime’er fra en lidt tid siden, nemlig 2011! Serien er på 12 episoder i alt, og den bliver nogen stedet kaldt The Everyday Tales of a Cat God. Serien er baseret på en manga af samme navn.
Serien går under genrene Seinen, fantasy, komedie, slice of life og supernatural. Nu hvor det er en Seinen, er serien hovedsagligt målrettet drenge, men det er helt klart en sjov serie, der helt klart er til begge køn!

Jeg smider dig ud!
Mayu er en “good for nothing” kat Gud, som er blevet smidt ud hjemmefra, det vil sige fra Gudernes sted, nemlig Takamagahara, samt hendes kræfter er blevet reduceret, fordi hendes mor var godt utilfreds med hende. Mayu ender derfor nede på jorden og kommer til at bo sammen med Yuzu, der har en “antik butik” (antikvariat) ved navn Yaoyorozudo. Mayu er dog ikke den eneste Gud, der lever blandt menneskerne, så vi støder ind i rigtig mange guddomme og deres sjove eventyr! Og selvom man er en Gud, så opstår der altid problemer på en eller anden måde, som selvfølgelig skal løses!

Hvordan er serien?
Der er utrolig mange lydeffekter i denne serie, og de passer alle sammen til komikken og måden karakterne agerer på. De var faktisk ikke malplaceret eller noget lignende, og de gjorde kun serien morsommere, fordi lyden var lidt mere overdrevene end normale lyde – som f. eks. når Mayus mor stirrer på hende, og pilen fra hendes syn går helt “donk” “donk” i hovedet på Mayu, haha, det var godt!
Så musikken er god nok, stemmeskuespillet er fint og rart, samt openingen er ret catchy – den stopper dog lidt for brat til min smag.

Plottet er desværre ikke særlig vildt, dog mere simpelt. Det er hovedsagligt en af de historier, hvor man bare skal nye det random morskab i øjeblikket og ikke rigtig andet. Serien handler bare om Mayus hverdagsliv og alle de andre guder vi møder, men ellers er der virkelig ikke andet til det. Det bedste er dog den store Cliffhanger de bruger i slutningen af hver episode, det er mest den, der gør, at man bliver nødt til at se videre.

Stilarten er enkelt, men alligevel super sød at kigge på! Det er helt klart en dejlig stil, og der er gigantisk variation i alle karakternes udseende. Mayus hår er virkelig også bare dejligt at glo på, fordi det puffer på en helt speciel måde. Farverne i serien er en smule matte, så de er ikke ligeså pang, som vi ser i nogle af de nyere serier.

Karaktermæssigt er det okay. Figurerne er søde, sjove, mærkelige og des lignende. Vores hovedperson er et håbløst tilfælde, der åbenbart har nemt ved at blive venner med mange andre guder, også selvom de kun skælder hende ud. Figurernes karakterer gør helt klart også sin del for, at serien bliver en smule mere random i events igennem serien, de kan dog blive en smule forudsigelig i længden, men det gør ikke så meget i serien.

Det er en serie, der helt klart skal ses, hvis man bare lige vil have noget at grine – sagt på en meget positiv måde!

Skal Cat God ses?
Lyder Cat God lige som den fantasy anime, du bare må se? Jamen så kan du se serien lovligt på Crunchyroll. Hvis du ønsker, at se den i højkvalitet og uden reklamer, så kan du få en gratis trial subscription (Et Premium membership) på 14 dage.

Tryk her!

Skriv et svar