Dagen på Comic party startede med at vi mødtes med Trieu. Vi hjalp med at tømme en bil for ting fra J-popcon. Derefter gik vi hen til Iværksætterhuset, hvor Comic Party har kontor. Vi gik i gang med noget forskelligt marketings arbejde. Kenneth startede med at skrive en artikel om en af mangaerne fra Comic Party på trold-o-pedia, mens jeg (Mads) fandt mulige annoncører til bladet, og efter lidt tid byttede vi.

Vi tog en kort frokostpause, og så var det ellers i gang med arbejdet igen. Denne gang skrev Kenneth et udkast til en konkurrence, mens jeg skrev en anmeldelse til Søndags Anime Streaming om yuru yuri.

Sidste ting på programmet for i dag var at lave en liste over idéer til hvilke mangaer Comic Party skulle have i fremtiden, og det var vildt sjovt at side og kikke på nye, og ukendte mangaer (i hvert fald for danskeres tilfælde), og så skulle vælge de gode ud, som så måske kan komme i bladet senere.

Alt i alt har det være en god dag, med mange nye, spændene oplevelser, og vi glæder os meget til at komme igen i morgen.

Skriv et svar