[cc_facebook_like]
Med en udskudt deadline er tegneren nu mere rolig og udvilet, og mere klar til Artbubble i weekenden~

Da jeg ikke har tonet nogle sider endnu, som jeg ellers havde planlagt, giver jeg jer istedet nogle sider hvor man kan se den fjerde hovedperson i serien, Selma Murphey, Seamus’s tvillingesøster og hans og Astas chef:

Bare rolig, der kommer til at være mere ved hendes karakter end bare strikshed og piske ;3

Er ikke sikker på om jeg skal skrive mere resume, da jeg ikke vil afsløre det hele. I stedet får i nogle karakterprofiler af Asta, Seamus og Lockbell:

Asta Valentia/Agent Wasp: 20 år gammel, har været agent for X siden hun var 16. Blev agent da hendes søster, Astrid, arbejdede for X. Hun har en tendens til bare at springe uden at tænke, hvilket oftest ender i små katastrofer. Men selv om dette sker ofte er hun mystisk nok ikke en dårlig agent, og hun får nok missioner – problemet er så hvilke missioner hun så fejler i. Dette har ledt til hendes store gæld til hr. Shelton. Hendes officielle stilling er tolk og kommunikationsopfinder, og hun har en sød, men kræsen, tand.

Lockbell/communication tool 12-0 L-Bell: Astas ven (og moralsk diskussionspartner), Lockbell er en transportabel telefon robot med en storslående A.I. Har intet køn, men bliver ofte omtalt som en kvinde på grunden af hendes stemme/hendes evner til at diskutere mere end nødvendigt (ifølge Asta). Lockbell er bygget af Astas far, Donald Valentia, en opfinder som engang var tilbedt verden over. Lockbells største smerte er det faktum at hun ikke kan spise, da hun rigtigt gerne vil prøve at spise søde sager.

Seamus Murphey/Agent Dragonfly: 24 år gammel, Seamus har været agent for X siden han tilmeldte sig med sin søster, Selma, da de var 17. Men hvor Selma hurtigt fik sucess forblev Seamus en normal kontoragent, hvilket han er godt tilfreds med. Selv om man godt kan dømme ham til at være meget doven, så har han en stærk sans for regler og retfærdighed når det er vigtigt. Han har dog ikke styrken til at forhindre Astas eksplosive valg, da tvang ikke ligger ham nær. Han har en let form for amnesi, der gør at han meget nemt glemmer de fleste ting, hvilket ofte resultere i en alt for katestrofal duo med Asta.

håber at dette er lige så sjovt som at læse mine resumeer ^^;;

I ekstra afdelingen (som stadig gerne vil have fanart ;A;) vil jeg annoncere at jeg tager til artbubble i weekenden med comic party. Der vil jeg være til at signere blade, snakke tegneserier og tegne på det næste kapitel af Wasp & Lockbell. Kom endeligt et smut forbi og sig hej! ^^

Det var alt for denne gang! Endnu en tidlig blog, da jeg smutter til Malmö i dag. Vi ses næste blogindlæg ~

So long, simo ~

[cc_facebook_like]

Skriv et svar