mangasommerwsweb      mangasommerwsdrengweb Storm P. Museet logo

[cc_facebook_like]

Storm P. Museet afholder her i sommeren både manga workshop og en tegnekonkurrence i forlængelse af deres Ozamu Tezuka udstilling.

Manga Workshop

Workshoppen er målrettet børn fra 8 til 14 år, men alle er velkommen!

  • Datoerne: tirsdag, onsdag og torsdag, i uge 28, 29, 31 og 32
  • Klokken: 11-14 alle dage
  • Entre: gratis entré for børn under 18 år, voksne kr. 45,-
  • Adresse: Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg.

Om onsdagen er der undervisning af af medlemmerne af Dead Apple Studio, Fei Huang, Maria Simone Büchert og Yasamin Malakshiha. Sammen har de udgivet manga bogen, DeadApple’s Book of Tales” og to af dem er tidligere udgivet i Comic Party.

Tirsdag og torsdag afholdes der åben tegneworkshop af museets egne manga tegnere, Franciska, Clara, Carla, Simone og Nadia.

Temaet for de enkelte uger er:

Uge 28: Figur + historie
Uge 29: Lys, skygge og farve
Uge 31: Fantasy
Uge 32: Chibi

Der planlægges desuden at afholde en workshop om at trykke og udgive sin egen manga! Så hold øje med hjemmesiden for mere info.

Der er begrænsede pladser til museets workshops. Tilmelding sker til Storm P. Museet på email: post@stormp.dk eller telefon: 38 86 05 00.

[cc_facebook_like]

Manga Tegnekonkurrence

Storm P. Museet afholder også en manga tegnekonkurrence for de 8 til 14 årige, hvor vindertegningerne vil blive udstillet på Storm P. Museet og trykt i Comic Party. Derudover er der mange fede præmier på højkant!

Konkurrencen består af disse 3 kategorier, med 3 vindere i hvert kategori:

  • Bedste figur
  • Bedste Chibi
  • bedste Fantasy

Du kan fortolke de enkelte kategorier så bredt som du har lyst til og man kan deltage med max tre tegninger i hver kategori.
Juryen består af Morten Thorning, som er rektor på animationsskolen i Viborg, og Dong Trieu Do, redaktøren af manga magasinet Comic Party.

Tegningen skal indsendes eller indleveres så den er i museets hænder senest den 8. august, klokken 16 og vinderen vil blive kåret lørdag den 10.  august  kl. 14 på Storm P. Museet. Tegninger må gerne indsendes elektronisk til stormp@stormp.dk

Navn, adresse og alders skal vedlægges, samt en beskrivelse af tegningen eller figuren i tegningen.

[cc_facebook_like]

Skriv et svar