[cc_facebook_like]

Noget af det mest hyggelig ved at være en tegneseriefan, er at møde andre som jeg kan nørder med, hvad enten jeg diskuter med en superhelt fan om det evige emne “Superman versus Batman” eller få forslået en ny manga som jeg ellers aldrig ville havde opdaget.

Heldigvis behøver jeg ikke kun at vente til con, der er faktiskt også websites, hvor man kan møde en masse af andre fan, og som sørge for jeg ikke få abstinenser, når jeg sidder på kontoret hele dagen.

  • Animanga.dk Danmark nyeste online community for anime og manga og som også hurtig er blevet danmarks største, som inkludere eget wiki, chat klient og event kalender. De er, som de selv siger på deres side “et community site, dedikeret til at styrke det sociale sammenhold i det danske anime og manga miljø.”
  • Seriejournalen. Et forum hvor de snakker om alt der handler om tegneserie, og hvor du sagtens kan ende med at falder i snak med alle fra fans der har samlet på Splint & Co siden den først kom på dansk, til udgiveren og redaktøren bag den danske udgivelse af Scott Pilgrim
  • Tegnebordet. Dansk online galleri, der afholder månedlige tegneserie udfordring, en masse aktive debatter og har alle typer af kunstner, fra de helt nye som kan få tips og råd til at blive bedre, til en gammel veteran der har arbejdet professionelt i flere år.

Glæder mig til at se jer derinde ^^

I næste uge lave jeg en liste over alle manga og tegneserie foreninger, for jer som også vil mødes offline!

[cc_facebook_like]

  1. Michael R says:

    Hvis man har lyst kan man også komme ned i Ahornsgade 8 i KBH N, hvor vi har et udvalg af udgivelser fra forlaget Aben Maler. Her er hyggeligt, billig kaffe og musik i mange former man kan smide på plade spilleren selv :-)

Skriv et svar