[cc_facebook_like]

Tegneserie og manga messe i Danmark er en af de bedste muligheder for at møde fans som man dele interesse med, snakke med professionelle inde for tegneserie branchen, lære mere om ens interesse og nok bedst af alt, hygger sig med ligesindet.

Danmark har faktisk overraskende mange af slagsen i forhold til landet størrelse fordelt over hele landet:

 • Art-bubble
  Nystartet tegneserie festival i Horsen som blev afhold for første gang i år, med primært ældre europæiske titler som tema. De har planlagt at hvert festival skal have et nyt tema.
 • Genki
  Manga con afholdt af foreningen Genkai i august måned og som siden 2011 er blevet afholdt i Roskilde.
 • J-popcon
  Danmarks ældste manga messe, som afholdes hvert år i november måned, Flyttede til DGI-byen i 2010, inde i København, a de havde voksede sig for stort til Valby Kulturhus.
 • Komiks.dk
  Den største tegneserie relateret messe i Danmark, hvor hele bredden inde for tegneserie er repræsenteret, fra amerikanske forlag og dansk undergrund, til europæiske klassiker og manga fra Japan.
 • SVScon
  Den Jydske animecon som afholdes hvert år i maj måned, i Herning, arrangeret af Herning anime forening, med primært fokus på cosplay, men dække også alt andet inde for japansk pop-kultur.
 • Sakura Festival
  Japansk Forårsfestival som afholdes i april/måj måned i Langelinie Park i København, og er det event som favne bredest når der kommer til Japansk kultur, fra cosplay til Taiko trommer, til Jiu-jitsu og The ceremony.

Skriv hvis jeg har overset en.
Vi ses til den næste du kommer til. ^^

[cc_facebook_like]

Skriv et svar