Comic Party Har siden lanceringen fået en overvældende støtter, en støtter der gør så at vi fra og med #4 kan få flere sider i Comic Party, brugt på danske manga talenter.

Til #4 har vi  “Bento”, en one-shot manga på 21 sider lavet af 16-årig Suu fra Sydsjælland. En morsom og sød historier, om en dreng der blive stoppet i hans forsøg på at hoppe fra en bro og det spirende forhold der opstå.


Preview  af Bento.

Til det efterfølgende nummer har vi den danske tegnere Ouji-hime fra Nord Jylland, der blandt andet har tegnet den illustration af Alpha der er blevet brugt til bogmærket, og den der bruges i læsergalleriet.

Hun arbejder på en længere action comedy manga, der forgå på en skole der også fungerer som portal mellem åndernes og dæmonernes verden, og menneskes verden. Historien følger den stakkels pedel som skal holde orden på skolen, hans partner, en dæmon pige der hellere vil lade ham tag det hårde slæb og deres udfordringer som portalens mere eller mindre enthuaistisk vogtere.


Udkast til hovedpersonerne i Clown.

Vi glæder os til at give jer muligheden for at læse deres værker og håber I vil være med til at støtter disse lovende talenter ^^

Smid en kommentar og lad os høre hvad I syntes om dem :3

Skriv et svar