[cc_facebook_like]

Planlægger du at deltager i J-Popcon artist alley, og kunne du godt tænke dig et bredt udvalg af vare som du kan tilbyde fra din bod?

Hvis ja, så tilbyder Comic Party nu hjælp med at få lavet alt fra plakater og badge, til artbook-hæfter og t-shirt.

Ved at samle bestillingen og leveringen kan vi sørge for at du få alt ting lavede billigere.
Du skrive bare til os hvad og hvor meget du gerne vil have lavet, og så sender vi en pris til dig med hvor meget det vil koster, så du selv kan se om det er det billigste mulig for dig, og jo flere der er med på den, jo billigere kan vi gøre det for alle, så anbefal det gerne til dine venner ;3

Vi kan ind til videre tilbyder hjælp med produktion af disse produkter:

  • Badge – 56 mm diameter. minimum 13 stk.
  • T-shirt, mulighed med tryk både foran og bagved, og i størrelse fra S til XXL. Andre farve end sort eller hvid t-shirt kan være mulig, hvis der bestilles i god tid. ingen minimums ordre.
  • Plakater – A2 størrelse, 200 gram semi-gloss papir. minimum 10 stk.
  • Doujinshi / artbook hæfter – A5 størrelse, 130 gram silk papir indhold, 200 gram silk papir til cover. Højst 68 sider. minimum 25 stk.
  • Postkort – A6 størrelse, mulig både med blank og med tryk på bagsiden. minimums ordre 10. Der anbefales dog minimum 25. (der er 18 kroner + moms forskel mellem 10 og 25 stk.)

Der kan kommer mere på, efterhånden som vi finder flere tilbud til jer ;3

Alle motiver skal helst senders som PSD fil i 300 DPI, og defineret i CMYK hvis der er farver, eller greyscale hvis det er sort/hvid.
JPG-fil i høj kvalitet er også mulig, men med risiko for at det ikke blive helt som du ønsker.

Deadline for indsendelse af materiale og bestilling: 4 marts. Det er mulig at indsende senere, men vi kan ikke garanter at vi kan nå at få det lavede til J-Popcon.

Det hele vil være klar til afhentning ved Comic Party stand i Artist Alley.

Materiale indsendes til: trieu@comicparty.dk  Der anbefales at billede filerne oploades på en fil-hosting, for at undgå at mailen ikke kommer frem, hvis filerne er for store. Send os en mail hvis du ikke få svar inde for 24 timer.

Vi acceptere kun original materiale, med Touhou som eneste undtagelse på grund af omstændigheder fremsat af skaberen bag.

[cc_facebook_like]

 

Skriv et svar